Super Bowl LII rechtstreeks op BBC TV

Het nieuwe jaar is begonnen, en dat betekent dat het NFL seizoen aan de Play Offs begint die eindigen met de Super Bowl. Super Bowl LII wordt gespeeld in de nacht van 4 op 5 februari en is rechtstreeks te zien op BBC televisie.

De gehele wedstrijd vanuit het US Bank stadion in Minneapolis is live te zien. Natuurlijk zendt de BBC ook de Half Time Show uit, dit jaar met Justin Timberlake.

In aanloop naar de Super Bowl beginnen vanaf 6 januari de Play Offs met het Wild Card weekend, gevolgd door de Divisional Play Offs op 13/14 januari, met tot slot de Conference Championships in de AFC en NFC op 21 januari. De winnaars gaan door naar de Super Bowl. In Nederland heeft Fox Sports de televisierechten. De BBC zendt deze Play Offs wedstrijden niet rechtstreeks uit.

De BBC heeft wekelijks twee NFL televisie-programma’s met beelden van de NFL Play Offs. De NFL Show op BBC One, iedere vrijdag of zaterdagnacht aan de start van het weekend en NFL This Week op dinsdag op BBC Two met alle hoogtepunten van het afgelopen weekend.

De presentatie is in handen van Mark Chapman met analyses van New York Giants defensive back Jason Bell en tweevoudig Super Bowl winnaar Osi Umenyiora.

De Duitse televisierechten voor zowel Play Offs en Super Bowl liggen bij ProSieben en zijn dus op het “open kanaal”. Deze zender is in het basispakket of internationale pakket te zien bij KPN, Caiway, Delta, SK Veendam, Kabelnoord en enkele IPTV aanbieders.

~ door pietboon op 01/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: