Nieuw seizoen “MolTalk” vanaf 3 januari op NPO3

Het aftellen naar de eerste uitzending van Wie is de Mol? is begonnen. Vanaf zaterdag 6 januari start het 18e seizoen van het populaire programma waarin 10 bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren en tegelijkertijd jagen op de Mol. Ook dit seizoen kunnen de kijkers van Wie is de Mol? na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

MolTalk: the kick-off

Op woensdag 3 januari kijken Margriet en Chris alvast vooruit naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in MolTalk: the kick-off . Samen met oud-kandidaten nemen zij de deelnemers van komend seizoen eens flink onder de loep en bespreken zij wat ze van komend seizoen verwachten.

MolTalk: the kick-off
3 januari, 21.15 uur op NPO 3

MolTalk
Vanaf 6 januari, 21.30 uur op NPO 3

~ door pietboon op 03/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: