Olympisch IJshockey exclusief live te zien op Eurosport

Vandaag is het precies een maand voordat de Olympische Winterspelen in PyeongChang losbartsen met de Openingsceremonie op vrijdag 9 februari om 12:00 uur. Eurosport zal deze winterspelen samen met de NOS verslaan. De NOS en Eurosport zorgen er samen voor dat de Nederlandse kijker niets hoeft te missen van de Olympische Spelen en deze via elk scherm kan volgen, de NOS via een beperkte sub-licentieovereenkomst.

Eurosport behoudt het recht om twee sportdisciplines exclusief live uit te zenden, en voor deze Spelen is dat onder andere het ijshockey toernooi.

Het ijshockey toernooi bij de vrouwen begint op 10 februari met om 08:40 uur de wedstrijd Japan tegen Zweden. Op 14 februari begint het toernooi bij de mannen, met om 13:10 uur twee westrijden: de mannen van Slowakije tegen “de Olympische atleten uit Rusland” en de mannen van de VS tegen Slovenië.

‘Mr IJshockey’ Ron Berteling zal als co-commentator in Zuid-Korea aanwezig zijn.

De mannen ijshockey finale is ook één van de laatste mediales die zal worden uitgereikt. De finale begint op 25 februari om 07:00 uur, waarna om 12:00 uur de Sluitingsceremonie zal starten. De strijd om het brons bij de mannen zal op 24 februari om 13:00 worden gespeeld. De vrouwen ijshockey finale is op 22 februari om 13:00 uur, met eerder die ochtend de strijd om het brons.

De NOS mag wel samenvattingen van het ijshockey uitzenden.

Ook het spectaculaire skicross en snowboardcross is exclusief bij Eurosport te zien.

Alle aanvangstijden zijn Nederlandse tijden. 

~ door pietboon op 09/01/2018.

2 Reacties to “Olympisch IJshockey exclusief live te zien op Eurosport”

  1. […] Lees ook: Olympisch IJshockey exclusief live te zien op Eurosport […]

  2. […] kon je al lezen dat het olympisch ijshockey toernooi exclusief live te zien is bij Eurosport. Nu is ook de programmering van Eurosport 1 en 2 bekend gemaakt. Eurosport 2 zal al het ijshockey […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: