‘Jinek’ vanaf januari bij RTL 4?

Na acht seizoenen sluit hun drukbezochte kantine en openen Carlo, Irene en hun (nieuwe) persiflages de deuren van de grootste tv-studio’s en locaties van Nederland, zoals die van ‘Jinek’ en ‘Voetbal Inside’. Vanaf zaterdag 20 januari is ‘De TV Kantine’ in de nieuwe setting te zien vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

‘De TV Kantine’  is vanaf zaterdag 20 januari te zien vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

In de tv-studio van ‘Jinek’ ontvangt Irene Moors als Eva Jinek in de eerste aflevering diverse gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. Tijdens de show kijken de gasten onder andere naar een fragment uit ‘De Slimste Mens’ waar Angela de Jong en Erland Galjaard strijden om de winst. Ook vertoont ‘Eva’ een exclusieve scène uit ‘House of Cards’ met Irene als Claire en Carlo als Frank Underwood.

Aan de tafel van ‘Voetbal Inside’ komen naast belangrijke balzaken ook andere gespreksonderwerpen ter tafel en wordt er bijvoorbeeld teruggeblikt op ‘Medisch Centrum West’ waarin Carlo te zien is als Dick van Lennep, Irene als Zuster Reinie, Luuk Ikink te zien is in de rol van Dokter Eric Koning, Rick Brandsteder als Jan van de Wouden en Wibi Soerjabi als patiënt. Dit fragment wordt vertoond door ‘Linda de Mol’ die in elke aflevering vanuit de ‘Oh, Wat Een Jaar!’-setting terugblikt op een oud tv-fragment.
Ook zien de mannen aan tafel een scène van ‘Stranger Things’ waarin Anna Nooshin het personage Maik op zich neemt, de Braboneger speelt Lucas en Esmée van Kampen, Eleven.

In seizoen negen zijn er in ‘De TV Kantine’ nog veel meer gastspelers te zien: Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Maan, Elise Schaap en de dames van O’G3NE zijn maar een paar namen van een nog veel langere lijst gastspelers.

 

~ door pietboon op 11/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: