Nog steeds geen Replay op FOX Sports app

De drie grote sportzenders van Nederland – Fox Sports, Ziggo Sport en Eurosport – hebben apps voor telefoon en tablet waar je de live-uitzendingen ook onderweg kunt kijken. De app van Fox Sports mist echter een Replay functie, en is op meer punten slecht.

Als enige is het bij de Fox Sports app niet mogelijk hele wedstrijden terug te kijken. Terwijl daar juist de kracht zit bij de zogeheten GO diensten van de andere aanbieders

Zowel bij Ziggo Sport als Eurosport kan je gehele wedstrijden die je om een of andere reden niet rechtstreeks heb kunnen zien, via de online diensten terugkijken. Door middels van Chromecast of Airplay kunnen die dan ook op tv worden getoond.

De Fox Sports app staat trouwens niet eens toe dat Airplay wordt gebruikt bij wedstrijden die je rechtstreeks kijkt. Alleen het in geheel screenen van je scherm als synchrone weergave naar je tv is mogelijk.

Voor een versie 7, is het echt een heel inferieure GO app.

~ door pietboon op 13/01/2018.

Eén reactie to “Nog steeds geen Replay op FOX Sports app”

  1. Bij verschillende commerciële zenders kan je we programma’s tot een week terugkijken, maar je kunt niet doorspoelen. Ik denk, dat dat is vanwege die reclames.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: