Australian Open vanaf maandag live en exclusief bij Eurosport

Het startschot van het grandslam-seizoen is traditioneel in Australië. Van maandag 15 tot en met zondag 28 januari is Melbourne Park het toneel van de 105e editie van de Australian Open. Met meer dan 300 uur rechtstreeks en exclusief tennis op Eurosport 1 en 2 plus letterlijk élke bal van élke baan live via de Eurosport Player, kunnen tennisfans dagelijks in het Home of Grand Slam Tennis terecht om te ‘binge-watchen’.

Op de Eurosport Player zijn dagelijks tussen 01:00 en 15:00 uur tot 16 banen gelijktijdig beschikbaar om te bekijken.
Rod Laver, Margaret Court, Hisense, en banen: 2, 3, 5, 7, 8, 10, 12, 13, 14, 15, 19, 20 & 22.


Het commentaar bij de wedstrijden op Eurosport 1 komt van de drie voormalig proftennissers Kristie Boogert, Mariëtte Pakker en Sabine Appelmans. Het drietal neemt samen met de andere vaste tenniscommentator Abe Kuijl plaats achter de microfoon. Op Eurosport 2 verzorgen Marc de Hous, Carlo Wilmots, Frank Balvers en Robbert Reimering het verslag.

Het door Mats Wilander en Barbara Schett gepresenteerde Game, Schett & Mats maakt Down Under ook zijn rentree in dit kakelverse tennisjaar. Het magazine wordt uitgezonden aan het begin van elke avond en brengt met scherpe analyses, interviews en achtergrondreportages nog meer diepte in de sportbeleving.

Vorig jaar was de Australian Open-finale tussen Roger Federer en Rafa Nadal een absolute kraker: deze titanenstrijd van zondag 29 januari staat – met gemiddeld 489.000 kijkers – op de derde plaats van meest bekeken live uitzendingen op Eurosport ooit.

Behalve de Australian Open zijn ook de andere drie grandslams – Roland Garros, Wimbledon en de US Open – van de eerste service tot en met het laatste matchpoint zien bij Eurosport, Home of Grand Slam Tennis.

~ door pietboon op 14/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: