Nederland ook actief op Winterspelen bij het “Skeleton”

Voor veel Nederlanders betekent de Olympische Spelen vooral oogkleppen op en alleen schaatsen en shorttrack kijken. Maar er zijn natuurlijk veel meer mooie disciplines, en ook sporten die je niet vaak op tv ziet. Nederland doet dit jaar voor het eerst mee met het Skeleton, dat is op een dun sleetje, plat op de buik, met je hoofd eerst, van de rodelbaan af. Zowel bij de vrouwen als bij de mannen zijn we aanwezig, met Kimberley Bos voor Nederland bij de vrouwen en de Ghanees-Nederlandse Akwasi Frimpong voor Ghana bij de mannen.

Het Skeleton is vooral te zien bij Eurosport. De wedstrijden bij de mannen zijn aan het begin van de Olympische dag, dus aan het begin van de nacht in Nederland. Op dat tijdstip zendt de NOS nog niet uit. De wedstrijden van de vrouwen zijn vlak na het middaguur in Nederland. Op de Eurosport Player zijn alle wedstrijden in zijn geheel te zien.

Programma Skeleton

mannen
15 februari 02:00 uur: run 1 en run 2
16 februari 01:30 uur run 3 en run 4

vrouwen
16 februari 12:20 uur: run 1 en run 2
17 februari 12:20 uur: run 3 en run 4.

~ door pietboon op 16/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: