Travel Channel is in februari zender van de maand bij KPN

In februari is Travel Channel, ’s werelds grootste internationale zender van reisprogramma’s, zender van de maand bij KPN. Van donderdag 1 februari tot en met woensdag 28 februari a.s. kunnen alle TV abonnees van KPN op kanaal 23 een maand lang gratis genieten van Travel Channel.

De hele maand februari staan internationale mysteries centraal bij Travel Channel, zo kunnen kijkers de hele maand genieten van dubbele afleveringen van Expedition Unknown: Hunt for Extraterrestrails. Volg Josh Gates tijdens de meest buitengewone expeditie van zijn carrière. Josh reist naar vier continenten en zoekt naar bewijs voor buitenaards leven. Van oude tekenen van buitenaards leven op Paaseiland tot recente meteorietfragmenten in Zimbabwe; Josh reist meer dan 80.000 km op zoek naar antwoorden.

Vanaf 1 februari dubbele afleveringen op donderdag om 20:00 uur.

In Mysteries at the Museum Specials komt Don Wildman elke zondagavond terug op Travel Channel met een reeks speciale afleveringen gevolgd door reguliere afleveringen. De serie speciale afleveringen begint met Alcatraz, waarbij kijkers een glimp krijgen van de beruchte ontsnapping uit ‘s werelds beroemdste gevangenis in 1962. Dan onderzoekt Don de wildste hoaxes van de geschiedenis, inclusief een legendarische radio-uitzending vanuit de ruimte! Bovendien duikt Don in enkele van ‘s werelds meest ongelooflijke misdaden, voordat hij de legenden en treinroven van het Wilde Westen onderzoekt.

Vanaf 4 februari dubbele afleveringen op zondag om 20:00 uur.

Naast de mysteries kunnen kijkers ook genieten van andere populaire series op Travel Channel zoals House Hunters International, Texas Flip and Move en Bizarre Foods.

~ door pietboon op 18/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: