FOX Sports-weekend in het teken van De Klassieker

FOX Sports staat dit weekend in het teken van De Klassieker. In de eerste volledige speelronde in de Eredivisie na de winterstop staat direct Ajax – Feyenoord op het programma.

Er staat veel op het spel in De Klassieker. Ajax hoopt tijdens het debuut van trainer Erik ten Hag direct de druk op te voeren op koploper PSV, dat een voorsprong van vijf punten heeft op de Amsterdammers. Feyenoord heeft elf verliespunten meer dan PSV en staat momenteel op de vijfde plaats.

Tijdens Ajax – Feyenoord wordt de analyse vanuit de studio verzorgd door Kenneth Perez en Mario Been onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen. Op het veld spreekt Toine van Peperstraten met analisten Arnold Bruggink en Bert van Marwijk. Ajax – Feyenoord is zondag om 14.30 uur te zien op FOX Sports 1. De voorbeschouwing begint zondag om 13.45 uur op FOX Sports 5.

Tijdens de 19e speelronde, waarin naast De Klassieker ook affiches als FC Utrecht – AZ, Vitesse – SC Heerenveen en Heracles – PSV op het programma staan, keren ook de vaste FOX Sports-programma’s De Eretribune en De Tafel van Kees terug.

Zaterdag om 18.00 uur schuiven in De Eretribune John de Wolf, Ronald de Boer, Royston Drenthe en Kees Kwakman aan bij presentatoren Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks. Op zondagochtend 10.00 uur ontvangt Kees Jansma de nieuwe Feyenoord-directeur Jan de Jong en PEC Zwolle-trainer John van ’t Schip in De Tafel van Kees. Ook Aad de Mos, FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren en vaste gast Hans Kraaij Jr. zitten aan tafel.

Het weekend wordt zondag om 20.30 uur afgesloten met de FOX Sports DOC ‘Sjakie, een leven lang Ajacied’, over Ajax-icoon Sjaak Swart.

~ door pietboon op 19/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: