Wereldwijde hitserie ‘The Good Doctor’ bij RTL 4 en Videoland

Het internationaal succesvolle ‘The Good Doctor’ is vanaf maandag 29 januari ook in Nederland te zien. RTL 4 zendt die dag om 21.30 uur de eerste aflevering uit. ‘The Good Doctor’ is in 2017 een wereldwijde hitserie gebleken. In de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Spanje werd geen serie beter bekeken op televisie dan ‘The Good Doctor’. Hoofdrolspeler Freddie Highmore ontving voor zijn rol in ‘The Good Doctor’ een Golden Globe-nominatie.

Bij Videoland zijn op het moment dat de ‘The Good Doctor’ bij RTL 4 start, direct negen afleveringen te bekijken. Wekelijks volgt op beide kanalen een nieuwe aflevering.

Dr. Shaun Murphy (Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in ‘The Good Doctor’ het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan. Terwijl hij zich een weg moet vinden tussen zijn nieuwe collega’s en omgeving, dient Shaun zijn collega’s te overtuigen dat zijn buitengewone medische gaven levens zullen redden.

In ‘The Good Doctor’ zijn naast Highmore ook Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Beau Garrett (Jessica Preston), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman) en Tamlyn Tomita (Allegra Aoki) te zien.

Trailer

~ door pietboon op 20/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: