Eurosport voegt pre-roll reclames toe aan Eurosport Player

img_1558

Met nog maar weken te gaan voor de start van de Olympische Spelen heeft Eurosport reclames toe gevoegd aan de programma’s die via de Eurosport Player live en on demand zijn terug te kijken. Opvallend, omdat de Player alleen tegen betaling te gebruiken is.

De Eurosport Player is tijdens de Olympische Spelen de exclusieve plaats voor de live online streams. Bij de NOS is alleen een simulcast van NPO1 te zien. Ook voor de online herhalingen die on demand te zien zijn moet je bij Eurosport een abonnement nemen.

Tijdens de Spelen is onder voorwaarden een goedkoper abonnement van 99ct voor een maand beschikbaar. Maar dit blijkt ook een schaduwkant te hebben: reclame voor aanvang van de stream. Op dit moment, dinsdag 23 januari, is de reclame alleen nog te zien via de Smart TV app en nog niet op de mobiele apps of website.

Tijdens de Spelen zijn alle sporten via de Player live te zien. Helaas start bij iedere wisseling in stream, de reclames opnieuw.

~ door pietboon op 23/01/2018.

Eén reactie to “Eurosport voegt pre-roll reclames toe aan Eurosport Player”

  1. Via Ziggo kunnen je ook extra eurosport kanalen zien, eurosport 3,4 en 5 staat op hun website: https://www.ziggo.nl/entertainment/eurosport/olympische-winterspelen-2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: