Ziggo voegt tijdens Olympische Spelen 3 extra Eurosport kanalen toe

In de maand februari kunnen alle digitale televisie klanten van Ziggo exclusief kijken naar alle 5 HD kanalen van Eurosport, dat zijn Eurosport 1 en 2 en drie extra Olympische kanalen. Eurosport zendt naast alle hoogtepunten exclusief het ijshockey uit en heeft ook het alleenrecht op alle ski- en snowboardcross. Met de Ziggo GO app volg je alle wedstrijden gewoon live op je smartphone of tablet, dus ook onderweg blijf je bij.

De drie pop-up kanalen zijn voorzien van Engelstalig commentaar.

Wil je nog meer zien, dan is de Eurosport Player de oplossing. Daar zullen alle wedstrijden van de Spelen live te zien zijn, en tijdens de Spelen betaal je maar 99ct voor 1 maand (wel even direct daarna opzeggen).

Normaliter is Eurosport 1 voor alle Ziggo abonnees te zien op kanaal 20, en Eurosport 2 alleen voor de abonnees met een Movies & Series XL abonnement op kanaal 411. De hele maand februari is Eurosport 2 voor alle Ziggo digitale televisie abonnees te zien, aangevuld van 8 tot en met 25 februari met drie extra HD kanalen op de kanalen 408, 409 en 410. De programmering van de drie pop-up kanalen komt beschikbaar in de electronische programma gids, EPG.

UPDATE: De extra kanalen, die reclamevrij zijn, zijn exclusief beschikbaar voor Ziggo. De drie pop-up kanalen zijn niet via Replay-TV terug te kijken. Ook de pop-up kanalen beginnen al één dag voor de Openingsceremonie met live wedstrijden.

Eurosport 1 blijft het vlaggenschip van de zender. Op dat kanaal wordt iedere dag tijdens de Spelen een schakelprogramma uitgezonden onder de naam “Winterspelen vandaag”.

Lees ook: Eurosport 1 komt met schakelprogramma tijdens de Winterspelen
Lees ook: Goedkoop Olympisch abonnement Eurosport Player
Lees ook: Alle Olympische streams Eurosport mét commentaar

Bericht laatst aangepast op 5 februari 2018

~ door pietboon op 24/01/2018.

8 Reacties to “Ziggo voegt tijdens Olympische Spelen 3 extra Eurosport kanalen toe”

  1. […] Ziggo Movie & Series XL-abonnement. Dit meldt Eurosport-watcher Pet Boon op zin weblog DeRotsMedia. Eurosport heeft dit jaar voor het eerst de uitzendrechten van de Olympische Spelen in bezit. […]

  2. is het ook in het nederlands cometaar

  3. ook in Nederlands commentaar

  4. […] Meer info via de site van Ziggo: “Volg de Olympische winterspelen 2018” en De Rots media: “Ziggo voegt tijdens O.S. 3 extra Eurosportkanalen toe“ […]

  5. […] heeft tijdens de Olympische Spelen drie extra pop-up HD kanalen, die exclusief bij Ziggo te zien zijn. Ook wordt het ijshockey vooral in de Koreaanse avond gespeeld. Dat geeft de mogelijkheid om de […]

  6. […] Lees ook: Ziggo voegt tijdens Olympische Spelen 3 extra Eurosport kanalen toe […]

  7. […] de pop-up zenders Eurosport 3, 4 en 5 zijn dan voor het eerst […]

  8. […] Rond half 1 vanmiddag is Ziggo begonnen met het doorgeven van drie Eurosport pop-up kanalen, met extra beelden van de Olympische Winterspelen. Klik hier voor meer info. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: