Eerste Olympische sporten al dag vóór openingsceremonie live bij Eurosport

Bijna traditiegetrouw beginnen de eerste sporten al voor de Openingsceremonie met hun Olympische toernooien. Ook in PyeongChang is dat niet anders. En Eurosport 1 is er ook die “nulde” dag rechtstreeks bij.

Ook de pop-up zenders Eurosport 3, 4 en 5 zijn dan voor het eerst actief.

De Openingsceremonie is op 9 februari om 12:00 uur, maar al in de nacht van 7 op 8 februari is er heel veel live sport: de eerste ronde bij het curling, de kwalificaties bij het skispringen en de trainingen van de afdaling mannen bij het alpine skiën. En ook uren voor de opening is er op twee kanalen live sport.

De nacht begint op 8 februari om 01:00 uur direct al, met de Round Robin bij het Curling vanuit het Gangneung Curling Center, het onderdeel gemengd dubbel (naast Eurosport 1 ook op Eurosport 4 en 5). Vanaf iets voor 03:00 wordt er dan overgeschakeld naar het alpine skiën , de training van de afdaling bij de mannen, tot ongeveer 05:00 uur (naast Eurosport 1 ook volledig op Eurosport 3).

Om 12:10 gaat op 8 februari het live programma verder met de training voor het schansspringen bij de mannen vanuit het Alpensia Ski Jumping Center, direct gevolgd om 13:25 uur met de kwalificatie bij de mannen individueel (naast Eurosport 1 ook volledig te zien op Eurosport 3).

In de uren voor de openingsceremonie, de nacht van 8 op 9 februari, zijn live vanaf 02:00 uur het kunstschaatsen (teams korte kuhr mannen en paren) en curling op Eurosport 1 , en het alpine skiën en freestyle skiën (moguls mannen en vrouwen) op Eurosport 2 te zien. Het kunstschaatsen is in het geheel ook te zien op Eurosport 3, het Freestykle skiën op Eurosport 4 en het Curling op Eurosport 4 en 5.

Ook de streams zijn al vanaf dag 0 beschikbaar. Klik hier voor het Olympisch streams overzicht.

~ door pietboon op 25/01/2018.

Eén reactie to “Eerste Olympische sporten al dag vóór openingsceremonie live bij Eurosport”

  1. […] voor Ziggo. De drie pop-up kanalen zijn niet via Replay-TV terug te kijken. Ook de pop-up kanalen beginnen al één dag voor de Openingsceremonie met live […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: