RadiOlympia rechtstreeks uit PyeongChang

Op de olympische radiozender NPO Radio 1 is zo’n 90 uur verslaglegging te horen. Voor het eerst tijdens Winterspelen zendt het programma RadiOlympia rechtstreeks uit vanaf locatie. Iedere dag tussen 11.00 en 15.00 uur op NPO Radio 1 met live verslagen en het laatste nieuws. Een andere primeur is dat het radioprogramma een samenwerking is tussen BNNVARA en de NOS. De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Patrick Lodiers.

De NOS = schaatsen. Ook op deze winterspelen doet de NOS rechtstreeks verslag van alle schaats- en shorttrackwedstrijden. Van het eerste startschot tot en met de medailleceremonie. Met de vertrouwde NOS-gezichten en -stemmen én analyses van de schaatsexperts.

Jeroen Stomphorst maakt dit jaar zijn debuut op olympische grond. Niet alleen is hij dagelijks op de radio met RadiOlympia, ook is hij de vaste presentator bij de shorttrackwedstrijden. In de Gangneung Ice Arena, zoals de shorttrackbaan van Pyeongchang heet, krijgt Stomphorst voor de analyse versterking van voormalig shorttrackers Niels Kerstholt en Cees Juffermans.

De reguliere uitzending van NOS Langs de Lijn, dagelijks tussen 22.00 en 23.00 uur, staat vanzelfsprekend ook voor een groot deel in het teken van de laatste ontwikkelingen in Pyeongchang.

 

~ door pietboon op 25/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: