Eurosport: Catch-up olympisch schaatsen dagelijks om 18 en 21 uur

Het Olympische schaatsen vindt overdag plaats, en er is een grote kans dat je door werk of school deze wedstrijden niet live kunt zien. Eurosport 1 zendt daarom dagelijks tijdens de Olympische Spelen om 18:00 en 21:00 uur een catch-up programma uit van een half uur.

Wil je het schaatsen vanaf het eerste startschot tot de laatste meter in zijn geheel zien, dan moet je bij de NOS zijn, die een sub-licentie heeft van Eurosport. Eurosport zal in hun schakelprogramma op Eurosport 1 de belangrijkste schaatsmomenten live tonen, maar zal niet non-stop stilstaan bij het schaatsen zoals de NOS dat doet.

Vanweg het 8-uurs tijdverschil met Zuid-Korea vinden de schaatswedstrijden midden op de dag plaats. Eurosport 1 zendt daarom de hoogtepunten nogmaals uit aan het begin van de avond en nogmaals op prime-time.

Ook de NOS heeft dagelijks om 18:00 een hoogtepuntenprogramma, en om 20:30 uur een olympische talkshow “NOS Studio Sportwinter”.

~ door pietboon op 28/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: