Eurosport biedt meer dan 50 uur live VR tijdens Winterspelen

Eurosport biedt fans voor het eerst een live Virtual Reality (VR) verslag van de Olympische Spelen.  De Winter Olympics Eurosport VR app wordt de plek waar fans zich helemaal in de Spelen kunnen wanen, via VR, met meer dan 50 uur live verslag waaronder enkele van de belangrijkste momenten vanuit PyeongChang.

Fans kunnen een geheel persoonlijke ervaring creeeren, door hun eigen plek te kiezen uit maximaal 6 camera posities, en kunnen zo tijdens de live sport ook de beelden en geluiden van de omgeving tot zich nemen. De VR experience wordt verzorgd door Intel True VR, die meerdere camera’s gebruikt bij geselecteerde evenementen, om zo een 360 graden virtual reality omgeving voor de fans te creeeren.

Ralph Rivera, Managing Director, Eurosport Digital:

“Discovery has set out to transform the Olympic Winter Games viewing experience, so being able to offer viewers across Europe every minute of the Games and now every angle of some of the biggest events in live VR goes a long way to delivering this promise. We want to do this to engage more people, on more screens, with the Games than ever before, offering something new to attract younger audiences. In this way, we hope to make fans care even more about the sports they are passionate about.”

The app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen vanaf 1 februari voor 99 cent. het komt ook beschikbaar voor Samsung Gear VR, Google Daydream en Windows Mixed Reality headsets via de daarvoor gebruikelijke app stores.

Eurosport VR app live programmering

Feb 9 Openingsceremonie
Feb 10 Alpine skiën – afdaling mannen training
Feb 11 Alpine skiën – afdaling mannen
Feb 12 Curling – Mixed Doubles halve finale
Feb 13 Snowboarden – Halfpipe
Feb 14 Snowboarden – Halfpipe
Feb 15 Kunstschaatsen – Vrije kuhr paren
Feb 16 Skeleton – mannen en vrouwen
Feb 17 Kunstschaatsen – Vrije kuhr mannen / Short Track – finales
Feb 18 Alpine skiën– reuzenslalom mannen
Feb 19 Schansspringen – Team mannen grote schans
Feb 20 Kunstschaatsen – IJsdansen
Feb 21 Alpine skiën– afdaling vrouwen
Feb 22 IJshockey – vrouwen medialle wedstrijd
Feb 23 Snowboarden – Big Air vrouwen finale
Feb 24 Snowboarden – Big Air mannen finale
Feb 25 IJshockey – Finale mannen / Sluitingsceremonie

~ door pietboon op 30/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: