SBS’s “Hart van Oranje” leeft met TeamNL mee in Olympisch PyeongChang

In februari leeft heel Nederland mee met TeamNL tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang. Bij SBS6 krijgt de kijker van donderdag 8 februari tot en met zondag 25 februari dagelijks een unieke update voor en achter de schermen in het programma Hart van Oranje.

SBS6, vanaf donderdag 8 februari 22.50 – 22.55 uur. Daarna dagelijks 18.20 – 18.25 uur en 22.50 – 22.55 uur.

Evelien de Bruijn komt dagelijks vanuit PyeongChang met het laatste nieuws over onze sporters. Bovendien zit ze front row in het Holland Heineken House bij de huldigingen en spreekt ze niet alleen met de medaillewinnaars zelf maar natuurlijk ook met hun familie en vrienden en uiteraard de supporters. Hart van Oranje is dan ook een samenwerking tussen Talpa Network, SBS6, Radio 538, TMG, NOC*NSF enHeineken.

Ook oud-Olympisch hockeysters Naomi van As en Ellen Hoog leveren een bijdrage aan Hart van Oranje. In hun rubriek Op pad met Naomi en Ellen nemen de vrouwen op geheel eigen wijze een kijkje in Olympisch PyeongChang. In Hart van Oranje rijdt natuurlijk de Nederlandse Loterij Medaille Taxi met Viggo Waas en samen met Peter Heerschop ontvangt hij medaillewinnaars in de oranje taxi. Tijdens dit moment hebben de sporters even tijd om bij hun prestaties stil te staan.

Het programma heeft dagelijks twee edities die direct na de vroege editie van Hart van Nederland en later op de avond tussen Hart van Nederland en Shownieuws worden uitgezonden. Naast Hart van Oranjebesteden Hart van Nederland en Shownieuws ook aandacht aan de Olympische Winterspelen

~ door pietboon op 31/01/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: