Davis Cup Frankrijk-Nederland voor iedereen te zien

De wedstrijden van de Davis Cup ontmoeting tussen Frankrijk en Nederland worden live uitgezonden bij Ziggo Sport, dat gratis op kanaal 14 voor Ziggo abonnees is te zien. Dat kanaal is echter niet het hele weekend beschikbaar, en op die momenten kunnen Ziggo abonnees uitwijken naar kanaal 13.

Ook niet Ziggo abonnees kunnen de wedstrijden gratis zien, via het Youtube kanaal van Ziggo Sport.

Het Nederlandse Davis Cup-team ontvangt in februari de beloning voor de knappe prestatie van afgelopen najaar in Den Haag. De mannen van bondscoach Paul Haarhuis wonnen toen in de play-offs met 3-2 van Tsjechië. En dat na een achterstand van 2-0 na de singles.

Lees ook: ABN Amro tennistoernooi rechtstreeks op Ziggo Sport

De comeback werd ingeluid door de dubbelzege van het duo Robin Haase en Matwé Middelkoop. Thiemo de Bakker en Robin Haase wonnen daarna ook nog de enkelpartijen, waarmee deelname aan het landentoernooi een feit was.

De laatste keer dat Nederland op dit allerhoogste niveau actief was, was in 2014. Bij de comeback heeft Oranje gelijk een pittige tegenstander: bij de loting is titelhouder Frankrijk uit de koker gerold.

Robin Haase, Thiemo de Bakker, Tallon Griekspoor en Jean-Julien Rojer treffen Les Bleus op de indoorbanen van wintersportplaats Albertville. Ben je toevallig in de buurt aan het skiën? Zet je latten dan even rechtop in de sneeuw om Haase, De Bakker en co aan te moedigen. Ze kunnen alle hulp gebruiken in de jacht op een nieuwe stunt!

(bron: Ziggo)

~ door pietboon op 02/02/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: