Eurosport integreert Player content op Eurosport.nl website en app

Tijdens de Olympische Winterspelen van Pyeongchang krijgen Eurosport Player-abonnees voor de eerste keer de mogelijkheid live-sport en premium-content ook te bekijken op Eurosport.nl en op de Eurosport app. Ze hoeven hiervoor niet een tweede website of app te starten.

Op Eurosport.nl en de Eurosport app kunnen we de Olympische sporten in een verrijkte omgeving bekijken, samen met de live resultaten, het nieuws en andere functies. Zo hoeft er niet tussen websites of apps geswitcht te worden. Natuurlijk blijft de Eurosport Player ook gewoon beschikbaar via de eigen website en app.

Eurosport blokkeert de videos bij gebruik van ad blockers.

Abonnees moeten indien ze een video starten met het Eurosport Player logo wel eenmalig ook inloggen op Eurosport.nl. Daarvoor kan gewoon het Eurosport Player account worden gebruikt. Andersom betekent dit voor niet abonnees ook dat de videos op Eurosport.nl met een Player logo niet voor hen beschikbaar zijn.

Indien gebruikers gebruik willen maken van AirPlay of ChromeCast, moet wel de Eurosport Player app worden gebruikt.

Tijdens de Olympische Spelen is de Eurosport Player voor 99 ct te bekijken. Alle streams op de Player zullen commentaar hebben, vaak Engelstalig.

~ door pietboon op 03/02/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: