Dikke week Paralympics bij de NOS

Een kleine twee weken na de Olympische Winterspelen is Pyeongchang in Zuid-Korea het toneel van de Paralympische Winterspelen. De NOS brengt er een dikke week lang verslag van uit.

Via twee livestreams op de speciale paralympische pagina’s van NOS.nl zijn de verrichtingen van de sporters ook rechtstreeks te zien.

De openings- en de sluitingsceremonie worden rechtstreeks op televisie uitgezonden. Daarnaast presenteert Herman van der Zandt dagelijks, meteen na Nieuwsuur, een samenvattend programma met de gebeurtenissen van de dag en interviews met de hoofdrolspelers. Hij wordt daarbij bijgestaan door rolstoelbasketballer Marc de Hond.

De Openingsceremonie worst live op NPO1 uitgezonden op vrijdag 9 maart van 12.00-14.30 uur. De Sluitingsceremonie
zal ook live worden uitgezonden, ditmaal op NPO2, op zondag 18 maart vab 12.00-14.30 uur.

De overige uitzendingen van NOS Paralympische Spelen:

Vrijdag 9 maart: 22.47-23.07 uur, NPO 2
Zaterdag 10 en zondag 11 maart: 22.30-22.57 uur, NPO 2
Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart: 22.47-23.14 uur, NPO 2
Zaterdag 17 en zondag 18 maart: 22.30-22.57 uur, NPO 2

Het laatste nieuws staat tijden de Paralympische Spelen op NOS.nl (www.nos.nl/ps2018) en de NOS app. Daar zijn ook twee livestreams te vinden met dagelijks 25 uur aan rechtstreekse sportbeelden (met Engels commentaar en zoveel mogelijk met Nederlandse sporters in actie).

Voor wie dat nog niet genoeg is, is er bovendien de speciale NOS Paralympics 2018 app, met alle video’s en livestreams uit Pyeongchang. Deze app biedt een leuke extra: spant het erom voor de Nederlandse sporters, dan stuurt de redactie een notificatie dat er live kan worden meegekeken. Iets missen wordt daardoor onmogelijk. Vanaf maandag 5 maart te downloaden via de Play Store, de Apple Store of via http://www.nos.nl/psapp.

Op NPO Radio 1 geeft Herman van der Zandt iedere ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur in het NOS Radio 1 Journaal een update vanuit Pyeongchang, waar de paralympische dag -het is 8 uur later in Zuid-Korea- richting het einde gaat.

~ door pietboon op 14/02/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: