Natuurijs marathon Haaksbergen live op regionale tv

Woensdag 28 februari wordt in Haaksbergen de eerste schaatsmarathon op natuurijs verreden. RTV Oost, RTV Drenthe, RTV Noord en Omrop Fryslân zenden de schaatsmarathon rechtstreeks uit.

De uitzending begint om 18.30 uur; een kwartier voor het eerste startschot van de dames. De heren starten ruim een uur later.

De regionale tv omroepen zijn bij de meeste aanbieders te zien, maar niet bij KPN, daar kunnen slechts de eigen regionale omroepen en die van de buurprovincies bekeken worden. Ook Delta in Zeeland zendt deze zenders niet uit. Abonnees bij Ziggo kunnen afstemmen op kanaal 701 tot en met 704.

In het kader van de groeiende samenwerking tussen de regionale omroepen hebben RTV Oost , RTV Drenthe, RTV Noord en Omrop Fryslân besloten opnieuw de handen ineen te slaan en de marathon van Haaksbergen samen rechtstreeks uit te zenden. De marathon in Noordlaren werd vorig jaar ook door alle vier de omroepen uitgezonden.

Bron: RTV Oost

Edit: info over Delta toegevoegd

~ door pietboon op 27/02/2018.

3 Reacties to “Natuurijs marathon Haaksbergen live op regionale tv”

  1. Wat voor KPN geldt, geldt volgens mij ook voor XS4all en Telfort, want deze zijn van KPN.

  2. Mensen, die Smart tv op hun televisietoestel hebben, kunnen gebruik maken van de app Regio TV. Staat die app er niet bij, dan kan je één maken. Heb je geen Smart tv, dan kan de computer uitkomst brengen. Verder, mensen, die KPN, XS4all of Telfort als tv provider hebben, protesteer tegen de beperking van de ontvangst van regiozenders! Dan worden ze misschien weer landelijk uitgezonden door deze providers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: