Zeeuwse DELTA stelt afschakelen analoog 4 maanden uit

Niet in april, maar in augustus 2018 zal het Zeeuwse kabelbedrijf DELTA het analoge signaal uitschakelen en volledig analoog gaan. Wel zal vanaf mei vijf Europese zenders alleen nog digitaal te ontvangen zijn.

Vorig jaar kondigde DELTA aan dat 2018 het jaar is waarin DELTA-klanten de overstap maken naar volledig digitale tv en radio. Per 1 mei worden er vijf analoge zenders afgeschakeld. Vanaf 20 augustus kijken en luisteren DELTA-klanten alleen nog digitale tv en radio.

Vanaf 1 mei zijn de tv-zenders ARD, ZDF, WDR, BBC 1 en TV 5 MONDE alleen nog digitaal te bekijken. Voor klanten die nog analoog kijken is het direct duidelijk dat ze de overstap nog moeten maken als ze alle zenders willen blijven bekijken. Dit doen we onder meer door die tv-zenders in te zetten als extra communicatiemiddel: op die 5 zenders krijgen klanten vanaf 1 mei informatie te zien over hoe ze kunnen overstappen naar digitaal. Vanaf 20 augustus kijkt en luistert iedereen alleen nog digitaal.

~ door pietboon op 21/03/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: