EU portabiliteit Eurosport Player wordt pas 2 juni ingevoerd bij bestaande abonnees

In tegenstelling tot Fox Sports GO en Ziggo Sports GO, wordt de EU portabiliteit bij de Eurosport Player pas op 2 juni geactiveerd voor bestaande abonnees. Voor nieuwe abonnees komt dit wel direct, per april, beschikbaar.

In een reactie schrijft Eurosport dat voor bestaande abonnees dit conform de EU Verordening betreffende grensoverschrijdende portabiliteit van online-inhoudsdiensten pas op 2 juni automatisch wordt geactiveerd. Abonnees die eerder naar het buitenland reizen moeten via een speciaal email adres Eurosport vragen om dit eerder te activeren.

Abonnees die voor 2 juni al in het buitenland de Player willen gebruiken met Nederlandse content moeten een kopie van een factuur van een nutsbedrijf (gas, elektra of water rekening) sturen naar EUresident@eurosport.com.

Het is onduidelijk waarom dit op 2 juni wel automatisch kan, maar voor die tijd een bewijs gestuurd moet worden. Eurosport heeft aangegeven deze facturen op een veilige manier te vernietigen, nadat het woonadres bevestigd is.

~ door pietboon op 07/04/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: