FOX Sports Eredivisie dit weekend gratis bij SKV

Het wordt onderhand een traditie maar de fans van FC Groningen (of SC Heerenveen) kunnen dit weekend de wedstrijd SC Heerenveen – FC Groningen gratis bij SKV bekijken. De wedstrijd wordt zondag 8 april om 14.30 uur gespeeld en zal te zien zijn op FOX Sports 3 op kanaal 543.

De andere aanbieder in het Noorden, Kabelnoord, zet alleenFox Sports 3 (kanaal 312) deze zondag open.

Bent u fan van een andere voetbalclub? Geen probleem! Dit hele weekend kunnen alle voetballiefhebbers gratis naar FOX Sports Eredivisie kijken bij SKV. De zenders van FOX Sports Eredivisie zijn bij SKV te ontvangen op de kanalen 541, 543 en 545

FOX Sports Eredivisie is sinds 1 september 2016 al gratis voor alle SKV abonnees met een ‘Alles-in-1 Extra’ abonnement. Daarmee kunnen zij alle eredivisiewedstrijden live zien via hun televisie, via internet, tablet of smartphone. SKV abonnees kunnen nu een FOX Sports Eredivisie abonnement afsluiten voor 7,50 Euro per maand. Een abonnement op FOX Sport Internationaal kost eveneens 7,50 Euro per maand. Een combinatiepakket van FOX Sport Compleet met Eredivisie en Internationaal voetbal kost bij SKV 14,75 Euro per maand.

~ door pietboon op 07/04/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: