Westworld seizoen 2 met Katja Herbers start vanaf 23 april alleen bij Ziggo

Op 22 april gaat het tweede seizoen van Westworld in première in de Verenigde Staten en 24 uur later zijn de nieuwe afleveringen wekelijks exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series. Westworld is na Game of Thrones de best bekeken HBO-serie.

Nederlandse actrice Katja Herbers vertolkt de rol van Grace, één van de vaste gasten die Westworld bezoekt.

Op IMDB kreeg het eerste seizoen van de serie een score van 8.9. Daarnaast was het eerste seizoen de best bekeken HBO-serie ooit en overtrof hiermee hitserie Game of Thrones. Ook sleepte de serie voor het eerste seizoen maar liefst vijf Primetime Emmy® Awards 2017 in de wacht, onder andere voor beste special effects.

Naast Katja Herbers zijn ook Gustaf Skarsgård (Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd. “Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen”, zegt Katja Herbers over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld.

Jonathan Nolan en Lisa Joy zijn opnieuw verantwoordelijk voor de regie van de serie.

~ door pietboon op 15/04/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: