Kleine zenderwijziging KPN in juli 2018

In aanvulling op de veranderingen van eind april, waarbij 14 zenders aan het HD aanbod van KPN zijn toegevoegd, zal er in juli 2018 nog een kleine wijzigingen in het aanbod van KPN Interactieve televisie komen. Er zullen 2 zenders verdwijnen in het basispakket en drie zenders worden toegevoegd aan dit pakket. Daarnaast zijn er wijzigingen in het HD en 4K aanbod.

TV5 Monde zal per 1 juli verdwijnen uit het aanbod van KPN, en deze zender wordt per 18 juli vervangen door France 2. France 2 zal, net als TV5 Monde nu, ook beschikbaar zijn in HD kwaliteit. In tegenstelling tot TV5 Monde heeft France 2 geen Nederlandstalige ondertiteling. De tweede zender die zal vervallen is de Marokaanse zender 2M Monde, deze zender is vanaf 18 juli niet meer beschikbaar.

Per 18 juli zulen ook Viceland en Insights zowel in SD als HD beschikbaar komen bij KPN. Viceland begon in maart 2017 exclusief bij Ziggo en is sinds medio juni 2017 ook beschikbaar bij Caiway. Met KPN is Viceland nu landelijk beschikbaar. Het kanaal Insights zal ook in 4K te zien zijn, hiervoor is wel een apart abonnement nodig. Ook LoveNature is per 18 juli toegevoegd aan het 4K aanbod bij KPN.

Tot slot zal ook Cartoon Network, dat nu al als SD kanaal beschikbaar is, vanaf 18 juli in HD te bekijken zijn in het basispakket.

~ door pietboon op 30/04/2018.

3 Reacties to “Kleine zenderwijziging KPN in juli 2018”

  1. […] Lees ook: Kleine zenderwijziging KPN in juli 2018 […]

  2. Hoe staat het met het wel of niet landelijk doorgeven van de publieke regionale tv zenders door KPN?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: