Diamond League Doha vanwege dodenherdenking in geheel iets later op Ziggo Sport

Op 4 mei start de Diamond League weer met de ontmoeting in Doha, Qatar, waar we onder andere Dafne Schippers op de 100m zullen zien tegen haar rivalen Elaine Thompson, Marie-Josée Tao Lou en Murielle Ahouré. Vanwege de dodenherdenking zal de ontmoeting niet rechtstreeks te zien zijn. De uitzending wordt in zijn geheel tussen 20:25 en 22:30 uur twee-en-een-half uur vertraagd uitgezonden, zowel op Ziggo kanaal 14 als op het premiumkanaal Select.

Schippers is niet de enige Nederlandse aan de start. Op de 100 meter horden zien we ook Nadine Visser, die bij het WK Indoor in Birmingham nog brons op de 60m horden haalde. Behalve Bram Som als haas op de 800m doen er geen Nederlandse mannen mee in Doha.

Doha is de eerste van 14 ontmoetingen in de Diamond League 2018. Ziggo Sport heeft de televisierechten in Nederland. Na Doha is dat op 12 mei in Shanghai met Schippers op de 200 meter en op 26 mei de Prefontaine Classic in Eugene, de thuishaven van Nike, waar Schippers de 100 meter loopt.

Ziggo Sport zendt op 4 mei tussen 19:55 en 20:10 rechtstreeks de Nationale Herdenking op de Dam uit.

De BBC zendt op 6 mei van 19:00 tot 20:00 uur hoogtepunten uit van de Diamond League ontmoeting in Doha.

~ door pietboon op 01/05/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: