Veel tennis op Eurosport in aanloop naar Roland Garros

 

In aanloop naar Roland Garros zendt Eurosport een week lang live tennis uit. Van 22 tot en met 26 mei is exclusief het ATP-toernooi van Genève te zien op Eurosport 1 en 2, en van 21 tot en met 24 mei zijn er wedstrijden te zien van het kwalificatie toernooi van Roland Garros op Eurosport 1. Op de Player zijn er nog meer wedstrijden te zien van deze toernooien en andere.

Het ATP-Toernooi in Genève staat sinds 2015 weer op de kalender, na een afwezigheid van 24 jaar. Het toernooi wordt gespeeld op de grootste en oudste tennisclub van Zwitserland. Stan Wawrinka wist in 2016 en 2017 de Zwitserse eer hoog te houden, door tweemaal het toernooi op zijn naam te schrijven. Ook dit jaar staat hij weer op de spelerslijst voor het toernooi.

Op 20 mei zendt Eurosport op de Player de finale van het Challenger toernooi van Bordeaux uit.

Eurosport zendt ook de finale van het WTA toernooi van Neurenberg rechtstreeks uit op Eurosport 2.

~ door pietboon op 11/05/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: