Première Eurosport 4K kanaal tijdens Roland Garros

Eurosport is al jaren dé plek voor Grand Slam tennis, en neemt in die rol nu de volgende stap. Ze lanceren 27 mei een nieuw kanaal waar exclusief voor Roland Garros voor de eerste keer iedere wedstrijd op het Philippe Chatrier center court in Ultra HD wordt uitgezonden.

Het kanaal, dat beschikbaar blijft tot 10 mei, zal Eurosport 4K gaan heten en is beschikbaar in Groot Britannie, Frankrijk, Duitsland, en Spanje. Binnenkort hoopt Eurosport meer landen te kunnen aankondigen. Over aanbieders in Nederland is niets bekend gemaakt.

Update: vanaf 5 juni is Eurosport 4K ook te zien bij KPN.

Voor dit eerste jaar zal Eurosport 4K alleen live wedstrijden uitzenden. Het is het eerste multi-market live Ultra HD sport evenement en volgt op een succesvolle testuitzending van de Bundesliga wedstrijd 1 FC Köln – Borussia Dortmund in februari van dit jaar.

Emir Osmanbegovic, SVP Sports Content and Production bij Eurosport, hierover:

“Eurosport has become a by-word for innovation and our tennis coverage is no different – we are always looking to push the boundaries to make our coverage more compelling for tennis fans across Europe. We have already taken our coverage to a whole new level through short formats such as The Coach which combines analysis and technology through a mixed-reality studio. Eurosport 4K is the most immersive viewing experience available and we are delighted that tennis fans across Europe will be able to experience the drama of Roland Garros in this way.”

~ door pietboon op 24/05/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: