KPN Play stopt op 2 juli

KPN heeft meegedeeld dat KPN Play per 2 juli 2018 wordt gestopt. In 2015 is KPN Play als een innovatieve nieuwe dienst geïntroduceerd op de Nederlandse tv-markt. KPN heeft gezien dat de vraag in de markt onvoldoende is gebleken voor deze nieuwe manier van tv kijken. Daarom hebben ze besloten om te stoppen met deze dienst.

Tot 2 juli 2018 kun bestaande abonnees gewoon blijven kijken naar de programma’s. In juni kijken ze zelfs gratis naar KPN Play. Daarna stopt automatisch het abonnement. Er hoeft door abonnee hier niets voor te worden gedaan.

KPN introduceerde in november 2015 deze tv-dienst en speelde daarmee als eerste Nederlandse provider in op de veranderende manier van tv kijken, meer en meer via tablet, smartphone of Chromecast. Het tv-aanbod bestond bij aanvang uit de 26 meest populaire tv-zenders inclusief premium content van HBO, exclusieve content van KPN Presenteert en films en series uit een On Demand aanbod. De content van HBO was later niet meer beschikbaar voor KPN. In 2016 werd de dienst nog opgewaardeerd en werd naast de On Demand content ook 21 zenders in HD doorgegeven.

~ door pietboon op 31/05/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: