Young Sheldon, spin-off The Big Bang Theory, vanaf oktober exclusief op Comedy Central

De succesvolle spin-off van The Big Bang Theory –Young Sheldon– komt in het najaar exclusief naar Comedy Central. In de Verenigde Staten is de spin-off een hit en start binnenkort het tweede seizoen over de kleine genie. Viacom-zender Comedy Central zendt de twee seizoenen vanaf oktober direct achter elkaar uit.

Onuitstaanbaar en bijdehand, dat is de beste omschrijving voor de 9-jarige Sheldon Cooper gespeeld door de eveneens 9-jarige Iain Armitage (Big Little Lies). Niet alleen voor zijn ouders, maar ook voor zijn klasgenoten en leraren op de middelbare school waar hij iedereen terechtwijst. De serie volgt nerd Dr. Sheldon Cooper tijdens zijn jeugd in Oost-Texas. Jim Parsons, die volwassen Sheldon vertolkt in The Big Bang Theory, is één van de producenten van de show en spreekt ook de voice-over in.

Voor de 9-jarige Sheldon Cooper is het niet gemakkelijk om op te groeien in Oost-Texas waar kerk en voetbal koning zijn. En terwijl de kwetsbare, begaafde en enigszins naïeve Sheldon dealt met de wereld, moet zijn normale gezin een manier vinden om met hem om te gaan. Zijn vader, George (Lance Barber), worstelt om zijn weg te vinden als voetbaltrainer van de middelbare school. Sheldon’s moeder, Mary (Zoe Perry, dochter van Laurie Metcalf die Mary speelt in The Big Bang Theory), voedt haar zoon beschermend op in een stad waar hij gewoon niet past. Sheldon’s oudere broer, Georgie (Montana Jordan), doet zijn best op de middelbare school, maar het is moeilijk om cool te zijn als je in dezelfde klas zit met je vreemde 9-jarige broer. Sheldon’s tweelingzus, Missy (Raegan Revord), heeft soms een hekel aan alle aandacht die Sheldon krijgt, maar blijft ook de enige persoon die Sheldon op een goede manier de waarheid kan vertellen.En dan heb je nog de geliefde Meemaw van Sheldon (Annie Potts), zijn grofgebekte, drinkende grootmoeder uit Texas die haar kleinzoon en zijn unieke gaven heel erg steunt.

~ door pietboon op 18/06/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: