NK Polstokhoogspringen donderdag rechtstreeks op RTV Utrecht te zien

Donderdag 21 juni begint het NK Atletiek in Utrecht, en net als vorig jaar wordt het onderdeel polstokhoogspringen in de binnenstad afgewerkt, onder de voet van de Dom. Het live verslag van het NK polstokhoogspringen is rechtstreeks op televisie te zien bij RTV Utrecht, allereerst de finale bij de dames en later die dag de finale bij de mannen. Deze regionale televisiezender is bij de meeste aanbieders in het basispakket te bekijken.

NK Polstokhoogspringen, donderdag 21 juni 15:50-17:30 en 18:10-20:00 uur bij RTV Utrecht.

Van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni vinden de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek plaats in Utrecht. Met dit jaar dus wederom een spectaculair city event! Het polsstokhoogspringen vindt donderdag 21 juni om 16.00 uur plaats op het Domplein in hartje Utrecht. Atletiekbaan Maarschalkerweerd is van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni het decor van de overige disciplines.

De NK Atletiek is een mooie gelegenheid voor atleten om zich te kwalificeren voor de EK Atletiek in Berlijn, die komende zomer plaatsvinden.

~ door pietboon op 21/06/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: