Ziggo Sport Totaal eindelijk compleet in HD bij eigen Ziggo

Ziggo gaat vanaf 1 augustus eindelijk alle zes Ziggo Sport kanalen in HD doorgeven, dat betekent dat ook “Ziggo Sport Extra 1” (kanaal 405) en “Ziggo Sport Extra 2” (kanaal 406) in HD te zien zijn. Deze kanalen waren al jaren in HD beschikbaar, en in enkele gevallen gaven andere aanbieders die ook in HD door. Het “eigen” Ziggo deed dat tot nu nog niet.

De twee “Ziggo Sport Extra” kanalen zijn in aanvulling op het voetbal, golf en racing kanaal, die al in HD beschikbaar waren. Hier zijn de overige sporten te zien, en extra wedstrijden die niet op de hoodfkanalen kunnen worden getoond. Toptennis met de WTA Tour, de Fed Cup, de Davis Cup en de ATP Tour. NBA Basketbal, niet alleen de play-offs, maar ook de Finals en het All Star Weekend. Atletiekliefhebbers kijken de hele Diamond League en rugby met onder andere de Six Nations.

 

~ door pietboon op 16/07/2018.

Eén reactie to “Ziggo Sport Totaal eindelijk compleet in HD bij eigen Ziggo”

  1. […] nieuws komt kort nadat Ziggo bekend maakte vanaf 1 augustus ook de twee Ziggo Sport Extra kanalen in HD door te geven. Daarmee kunnen meer wedstrijden gelijktijdig in HD worden […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: