Eerste Divisie voetbal live op het gratis kanaal van FOX

Vanaf komend seizoen zijn er meer live wedstrijden en samenvattingen dan ooit te zien van de Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker, gewoon gratis bij FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN). Eerder maakte FOX al bekend met ingang van komend seizoen ook de Johan Cruijff Schaal live uit te zenden.

Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports, waar de genoemde competities in meer uitgebreide vorm al te zien zijn én blijven.


De aftrap van het nieuwe voetbalseizoen vindt plaats op zaterdag 4 augustus, wanneer landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Het duel is om 18.00 uur live te zien op FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo) of 14 (o.a. KPN), op FOX Sports 1 en online via http://www.foxsports.nl of de mobiele FOX Sports NL app. De voorbeschouwing start om 17.00 uur.

FOX geeft vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond.

Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Gewoon gratis te zien op FOX, op kanaal 11 of 14.

Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sports programmering te zien op FOX: Club TV van o.a. Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma & Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met de mooiste verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

De fans krijgen komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar 9 live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag 1 live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag 1 live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

~ door pietboon op 18/07/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: