Finale Bertens-Halep rechtstreeks op Fox Sports 5

Vanavond staat Kiki Bertens in de finale van het WTA toernooi van Cincinnati tegen Simona Halep. Bertens staat daarmee in de finale van een Masters toernooi, waarmee 900 WTA punten te verdienen valt. Fox Sports zendt deze wedstrijd en daarna de ATP finale van Federer tegen Djokovic rechtstreeks uit op hun tenniskanaal Fox Sports 5.

Met de goede prestaties van Bertens en Haase de laatste weken, heeft Fox Sports International, de tegenhanger van Fox Sports Eredivisie, een succesje. Fox Sports International verloor recent veel internationaal voetbal en moet het nu vooral hebben van het WTA en ATP tennis. Sinds augustus is Fox Sports 5 de nieuwe vaste plek geworden van het tennis, en bij meerdere gelijktijdige wedstrijden worden ook de andere twee International kanalen ingezet.

De WTA finale staat gepland om 20:00 uur, gevolgd door de ATP finale om 22:30 uur.

Lees ook: Tennis verhuist naar Fox Sports 5

~ door pietboon op 19/08/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: