Live NFL American Football op de BBC

Het Amerikaans voetbal seizoen begint weer, en ook de BBC zit er weer bovenop. Naast de twee wekelijkse uitzendingen op dinsdag en zaterdag worden de drie NFL wedstrijden die in Londen gespeeld worden én de Super Bowl rechtstreeks uitgezonden.

De eerste van de drie Londense wedstrijden is al op 2 oktober in het Wembley stadion, tussen de Indianapolis Colts en de Jacksonville Jaguars.

Vanaf dinsdag 13 september is de wekelijkse NFL review show terug op BBC TWO, en vanaf zaterdag 17 september ook The NFL Show. Presentator Mark Chapman zal in 30 minuten samen met de charismatische Super Bowl winnaars Osi Umenyiora en Jason Bell het belangrijkste nieuws door nemen.

Later in oktober zijn er nog twee live wedstrijden bij de BBC te zien, op 23 oktober de Los Angeles Rams tegen de New York Giants op Twickenham en een week later op 30 oktober de Cincinnati Bengals tegen de Washington Redskins.

In februari 2019 eindigt het seizoen traditioneel met de Super Bowl, die ook dit jaar weer rechtstreeks bij de BBC te zien is.

~ door pietboon op 02/09/2018.

Eén reactie to “Live NFL American Football op de BBC”

  1. Yes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: