Update: Topseries lijken nog deels beschikbaar te blijven bij Netflix

Goed nieuws voor de fans van Homeland, How I met your Mother, Prison Break, Sons of Anarchy en New Girl. Bij deze series heeft Netflix de boodschap verwijderd dat seizoenen van de series per 8 september zouden verdwijnen. Bij de series Modern Family, Lie to me, The Unit, White Collar en American Horror Story staat de boodschap nog wel en wordt het morgen afwachten of ze nog compleet te zien zullen zijn.

Update: Eerste 3 seizoenen Modern Family en White Collar, geheel Lie To Me en The Unit zijn verdwenen. Ook American Horror Story: Murder House is niet meer beschikbaar.

Na het bekend worden van het mogelijk verdwijnen van deze series kwamen er via social media veel oproepen aan Netflix om dit niet te doen. Netflix doet zelf geen uitspraken over deze rechten, maar duidelijk is dat in de afgelopen weken er alsnog rechten zijn ingekocht.

Met het behoud van Sons of Anarchy (plaats 4) en Homeland (plaats 13) blijven twee top 15 series voor Netflix behouden.

~ door pietboon op 07/09/2018.

Eén reactie to “Update: Topseries lijken nog deels beschikbaar te blijven bij Netflix”

  1. […] Zoals ook vorige week hier gemeld lukt het niet voor iedere serie, of ziet Netflix niet de toegevoegde waarde. De eerste 3 seizoenen van Modern Family en White Collar verdwenen, alle seizoenen van Lie To Me en The Unit zijn verdwenen. Ook American Horror Story: Murder House is niet meer beschikbaar. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: