Outlander seizoen 4 is vanaf 5 november exclusief bij Ziggo

Op 5 november, een dag na de start in Amerika, begint het vierde seizoen van de populaire serie Outlander, alleen bij Ziggo Movies & Series.

Outlander is een Brits-Amerikaanse dramaserie gebaseerd op de romans van de Amerikaanse schrijfster Diana Gabaldon. Het vierde seizoen van Outlander is gebaseerd op ‘Drums of Autumn’, het vierde deel uit de Reizigers-serie, de Outlander-reeks. De serie werd voor televisie gecreëerd door Ronald D. Moore (o.a. Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica – de miniserie, Carnivàle en Helix).

Het vierde seizoen van Outlander heeft 13 afleveringen. Elke maandag wordt een nieuwe aflevering aan het Ziggo Movies & Series pakket toegevoegd. Seizoen 3 is sinds maart jl. reeds te zien bij Ziggo Movies & Series.

~ door pietboon op 11/09/2018.

Eén reactie to “Outlander seizoen 4 is vanaf 5 november exclusief bij Ziggo”

  1. […] Er zijn kapers op de kust voor dit soort topseries, Sons of Anarchy staat op plek 4 bij Netflix. Amazon, Film1, Ziggo Movies & Series en Videoland zijn enkele concurrerende streaming diensten die in Nederland beschikbaar zijn. Ziggo heeft bijvoorbeeld vanaf 5 november exclusief seizoen 4 van Outlander. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: