Luther vanaf nieuwjaarsdag terug op BBC1 en BBC First

Een golf van nieuwe gruwelijke moorden brengt John Luther, gespeeld door Idris Elba, ertoe af te dalen naar de donkere krochten van menselijke verdorvenheid. Vier avonden achter elkaar vol spanning bingen.

Vanaf 1 tot en met 4 januari elke dag om 22.00 uur een nieuwe aflevering op BBC One en BBC First.

Terwijl de monsterlijke en ogenschijnlijk willekeurige moorden steeds brutaler en meer openbaar worden, worden Luther en de nieuwe rekruut Catherine Halliday, gespeeld door Wunmi Mosaku, verward door een complexe kluwen van hints en misleiding. Deze lijkt wel ontworpen om de onaanraakbare corruptie te beschermen.

Dit vierdelige vijfde seizoen van Luther is gelijktijdig te zien op BBC 1 en BBC First. Op deze laatste met ondertiteling, maar ook met onderbrekende reclameblokken waardoor de uitzendingen langer duren.

~ door pietboon op 23/12/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: