RTL7 uitgebreid bij Dakar 2019

Ook 2019 start zandtastisch bij RTL 7 met de RTL GP Dakar Rally. Vanaf zondag 6 januari iedere avond rond 22:30 uur een ruime samenvatting van de race in Peru.

Dit jaar zijn Gerard de Rooy en Erik van Loon weer terug in het deelnemersveld. Bernhard ten Brinke wist vorig jaar een etappe te winnen en gaat dit jaar vol voor het klassement. De rally gaat voor het eerst slechts door een land; Peru. En dat betekent zand, veel zand.

Als alles goed gaat doen er dit jaar 28 Nederlanders mee, met 12 motoren, 6 auto’s en 10 trucks.

~ door pietboon op 23/12/2018.

Eén reactie to “RTL7 uitgebreid bij Dakar 2019”

  1. Ik dacht, dat Dakar iets geweldigs was. Ik moet ook wel toegeven, dat er leuke en spectaculaire beelden bij zijn. Maar waarom die beelden minimaal 3(drie) keer herhaald moeten worden, os mij totaal onduidelijk. Jullie weten van een heel interessante sport een slaap verwekkende vertoning van te malen. Ik ben dan wat nauwer betrokken bij het het geheel, maar anders had ik er al lang de brui aan gegeven. Die lekke band van Sebastiaan Loeb 4 keer voorbij zien komen. Misschien straks een quizvraag: welke band was er lek? En dan dat verhaal van Coronelj met zijn toolbox. Jammer maar van zo’n gebeurtenis is m.i. veel meer te maken. Neem een voorbeeld aan jullie verslagen van de Ned. rally’s .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: