Wie is de Mol? vanaf 5 januari in Colombia

Vanaf zaterdag 5 januari kunnen we weer wekelijks genieten van Wie is de Mol? dit jaar vanuit Colombia. De presentatie is dit jaar in handen van Rik van de Westelaken.

WIDM, vanaf zaterdag 5 januari 20:30 uur 10 weken lang op NPO1

In Comuna 13, een wijk in Medellìn en bekend om haar indrukwekkende muurschilderingen, is een grote wandschildering gemaakt van de kandidaten van Wie is de Mol? 2019.

De tien deelnemers dit jaar zijn presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager.

Fans van Wie is de Mol? kunnen na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol.

~ door pietboon op 26/12/2018.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: