Noorderslag 2019 live op NPO3

De NOS en NTR brengen een rechtstreekse uitzending vanuit de Oosterpoort in Groningen over Noorderslag, dé plek voor liefhebbers van nieuwe Nederlandse popmuziek. Van hiphop tot blues, van dubstep tot metal en van soul tot techno. Annechien Steenhuizen interviewt artiesten en laat hoogtepunten van het festival zien, met ruime aandacht voor optredens van aanstormend Nederlands talent.

Noorderslag, zaterdag 19 januari, 23.05-24.06 uur, NPO 3

Het traditionele hoogtepunt is de uitreiking van de Popprijs aan de persoon of artiest die het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Wie stapt er in de voetsporen van onder anderen Herman Brood, de Osdorp Posse, Ali B, Martin Garrix en (vorig jaar) Kensington?

~ door pietboon op 05/01/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: