Update: Super Bowl LIII rechtstreeks op BBC One

In de nacht van zondag 3 op maandag 4 februari 2019 is de Super Bowl, zoals vertrouwd, weer rechtstreeks te zien op BBC One, inclusief de Half Time Show, met Maroon 5, Travis Scott en Big Boi. De Super Bowl LIII komt vanuit het Mercedes-Benz stadion in Atlanta, Georgia.

Super Bowl LIII, nacht 3-4 februari 00:30-05:05 uur op BBC One

Van de 32 teams waarmee het NFL seizoen begon hebben nog 12 teams kans om de Super Bowl te bereiken. Ze zullen via de Wildcard wedstrijd en de Divisional ronde uiteindelijk uitkomen bij de Conference kampioenschappen. En de winnaars van de AFC en NFC Conference zullen in de nacht van 3 op 4 februari tegen elkaar strijden om de Super Bowl. De Play Offs zijn overigens bij FOX Sports te zien.

Presentatie bij de BBC is in handen van Mark Chapman met analyses van Osi Umenyiora, Jason Bell en Mike Carlson. Het commentaar bij de wedstrijd komt van CBS, met Jim Nantz en Tony Romo.

Maroon 5 samen met rapper Travis Scott en Big Boi van Outkast doen   dit jaar samen de Half Time Show, alhoewel er in het begin nog erg geheimzinnig over werd gedaan en officiële bevestiging uitbleef. De NFL, als gevolg van de Kaepernick affaire, heeft moeite muziekcontracten af te sluiten of vroegtijdig openbaar te maken.

~ door pietboon op 05/01/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: