Seizoen 2 van De Luizenmoeder vanaf 10 februari op NPO3

Een nieuw schooljaar op ‘De Klimop’. Hannah, gespeeld door Jennifer Hoffman, is gepromoveerd tot klassenmoeder en Juf Ank, Ilse Warringa, is met haar leerlingen overgegaan naar groep 4. Directeur Anton, Diederik Ebbinge, heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe strategie: De Klimop moet de veiligste school van de regio worden. Daarnaast is hij in zijn nopjes vanwege een nieuwe leerling: Ahmed.

De Luizenmoeder is vanaf 10 februari 20:25 uur terug op NPO3

Ahmed zit in groep 4 bij juf Ank. Walid Benmbarek en Dunya Khayame spelen Amir en Esma, de ouders van Ahmed.

~ door pietboon op 12/01/2019.

Eén reactie to “Seizoen 2 van De Luizenmoeder vanaf 10 februari op NPO3”

  1. Zelden zo’n onzinnig domme serie gezien wat een bagger. Als ik dat mens maar zie zet ik de tv gauw ergens anders op 1 aflevering gezien. En verschrok verschrikkelijk van de manier van praten over problemen.welke leerkracht geeft zijn kinderen her advies gewoon slaan als ze pesten en dat gezeur over een liedje dat in 1960 geschreven is als begin tune Pipo de clown. Daarna jaren lang bij NPO 3 smorgens uit gezonden werd iedere dag . En die zingen het op fe juiste manier. En dan in een praat programma als een klein kind zitten zeuren de mensen met carnaval haar liedje verkeerd zingen. HAAR LIEDJE IS ZIJ DAN AL ZO OUD EN VERSLETEN DAT ZE NIET MEER WEET WAAR ZE HET OVER HEEFT.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: