Net5 zendt The Oscars 2019 exclusief uit in Nederland

Traditiegetrouw mag The Oscars-uitreiking ook dit jaar niet ontbreken bij Net5. Wie gaan er met een felbegeerd gouden beeldje naar huis? In de nacht van zondag 24 op maandag 25 februari wordt de awardshow live om 02.00 uur uitgezonden en op 25 februari is de samenvatting te zien om 18.30 en 23.15 uur.

The Oscars-uitreiking: zondag 24 op maandag 25 februari live om 02.00 uur op Net5

Net5 zendt voor het vierde jaar op rij als enige Nederlandse televisiezender live de 91e uitreiking van The Oscars, ook wel Academy Awards genaamd, uit. De meest prestigieuze filmawards ter wereld worden in 24 categorieën in Hollywood uitgereikt in aanwezigheid van de grootste acteurs en actrices.

Gisteren werden de nominaties bekend gemaakt. Onder andere Bohemian Rhapsody, The Favourite en A star is born maken kans in de categorie ‘Beste Film’. Voor laatstgenoemde film zijn acteur Bradley Cooper en actrice Lady Gaga in de race voor de categorie ‘Beste mannelijke hoofdrol’ en ‘Beste vrouwelijke hoofdrol’. Er zijn deze editie geen Nederlandse nominaties. De film Bankier van het verzet viel in de voorselectie af.

The Oscars-samenvatting: maandag 25 februari om 18.30 uur en 23.15 uur

~ door pietboon op 23/01/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: