Nat Geo WILD zet vier grote katten in de spotlight tijdens ‘Big Cat Month’

Komende februari kunnen liefhebbers van grote katten hun hart ophalen: National Geographic WILD staat dan heel de maand in het teken van de ‘Big Cat Month’. Vier weken lang zijn de mooiste programma’s over majestueuze katachtigen te zien.

Vrijwel heel Nederland kan van de ‘Big Cat Month’ genieten aangezien National Geographic WILD in februari ‘Zender van de Maand’ is bij onder andere Ziggo en KPN.

In elk van de vier weken van februari staat een grote kat centraal. In de eerste week is dat de leeuw, gevolgd door de luipaard, de tijger en de poema. Iedere zondag om 18.00 uur gaan nieuwe programma’s in première over de big cat van de week. Naast de speciale premières is tijdens de ‘Big Cat Month’ meer dan 80 uur aan documentaires te zien over grote katten.

Grote katten horen bij National Geographic, niet alleen vanwege de bijzondere documentaires, maar ook omdat National Geographic zich met het Big Cats Initiative actief inzet voor bescherming van de dieren. Met het Big Cats Initiative wordt wereldwijd onderzoek en preservatie gefinancierd. De Nederlandse hoogleraar Hans de Iongh is een van de National Geographic Explorers die door het Big Cats Initiative wordt gesteund. Tijdens de ‘Big Cat Month’ besteedt National Geographic via interviews, video’s en online artikelen ruim aandacht aan Hans de Iongh en zijn werk.

Zender van de maand

National Geographic WILD is in februari door vrijwel iedere digitale televisiekijker gratis te ontvangen. Bij onder andere Ziggo (kanaal 204), KPN (87), XS4ALL (87), Telfort (87) en T-Mobile Thuis (83) is National Geographic WILD in februari zender van de maand. Verder is National Geographic WILD bij de providers Delta, Tele2, Caiway, Online.nl en CanalDigitaal het hele jaar door vrij te ontvangen.

~ door pietboon op 24/01/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: