Update: F1 TV Pro in Nederland, met live pre-season tests

Update: F1 Pro TV is nog niet beschikbaar terwijl de testdagen op maandag 18 februari 2019 al beginnen zijn. De verwachting is dat het vanaf 11 uur beschikbaar komt.

Formule 1 noch Ziggo heeft bekend gemaakt waarom deze vertraging is opgetreden.

De vorig jaar in 59 landen en gebieden gelanceerde streamingdienst F1 TV Pro breidt uit en voegt in het 2019 Formula 1 seizoen 8 nieuwe landen toe, waaronder Nederland. F1 TV biedt twee abonnementsvormen aan, Access dat voor ca 3 euro per maand al in Nederland beschikbaar was en binnenkort ook het uitgebreidere Pro voor ca 8 euro per maand.

Abonnees van F1 TV Pro kunnen in februari rechtstreeks kijken naar de pre-season tests vanaf Barcelona.

Van de eerste tests, die van 18 tot en met 21 februari worden gehouden, wordt 8 uur per dag rechtstreeks uitgezonden op F1 TV Pro, gevolgd door een uur durende Review Show. Ook tijdens de tweede tests in Barcelona, van 26 februari tot en met 1 maart, zal er een Review Show worden uitgezonden.

In Nederland werkt F1 TV samen met VodafoneZiggo om voor het huidige seizoen een Nederlandstalige variant van deze streamingdienst te maken. Daarbij worden volgens het meestal goed geinformeerde Totaal TV mogelijk ook Ziggo Sport reportages en het commentaar van Olav Mol toegevoegd.

~ door pietboon op 26/01/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: