Testuitzendingen KINK op DAB+ begonnen

Aanstaande vrijdag, 1 februari, begint het nieuwe KINK officieel, maar online en op DAB+ kan nu al geluisterd worden naar KINK.

De uitzendingen in het commerciële multiplex 11C zijn in een matige 56kbps.

De doordeweekse programmering begint vanaf 4 februari elke dag om 7 uur met Michiel Veenstra en zijn ochtendshow KINKSTART, gevolgd door twee uur nonstop KINK-classics in KINK DNA. Daarna zijn Jasper Leegwater, Tessa Mol en Jasper Leijdens te horen.

De avonduren zijn voor een poule van radiodieren als Tamar Tieleman, Bas van Dalen en Femke van der Veen. De late avonduren worden gevuld door muziekliefhebbers pur sang als DJ St. Paul, Henk Kanning en Caroline Westendorp. Laatstgenoemde, die de afgelopen jaren furore maakte als zangeres van The Charm The Fury, neemt ook de metalpodcast KINK DISTORTION voor haar rekening.

In het weekend zijn onder andere Tim op het Broek en Leon Verdonschot te horen, die terugkeert met zijn befaamde KINK talkshow Oeverloos.

~ door pietboon op 30/01/2019.

Eén reactie to “Testuitzendingen KINK op DAB+ begonnen”

  1. Als u iets meldt, kunt u m.i. beter niet b.v. aanstaande vrijdag noemen, maar altijd de datum erbij noemen. Dat kan tot misverstanden leiden, als ik de melding op facebook plaats. Het gebeurt ook wel eens, dat ik zo’n melding pas enkele weken later doorgeef op facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: