Slotseizoen Game of Thrones vanaf 15 april bij Ziggo

Met nog ruim een maand tot de start van Game of Thrones seizoen 8 is de langverwachte trailer van dit slotseizoen gelanceerd. De trailer met de eerste échte scènes geeft een hoop stof tot nadenken.

De eerste aflevering van seizoen 8 is vanaf 15 april 2019 te zien, een dag na de start in Amerika. Iedere week volgt een nieuwe aflevering.

In Nederland zijn alle seizoenen van Game of Thrones on demand te zien met Ziggo Movies & Series L en XL, Home of HBO® .Het nieuwste seizoen is in Nederland alleen te zien bij Ziggo.

Miljoenen fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar het slotstuk van zes afleveringen. Game of Thrones is ongekend populair en heeft honderden prijzen in de wacht gesleept. Elk nieuwtje is aanleiding tot de wildste speculaties. De serie loopt bovendien voor op de boekenreeks ‘A Song of Ice and Fire’ van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin, dus zowel lezers als kijkers speculeren al lange tijd over de afloop. Deze officiële trailer is weer een belangrijk aanknopingspunt.

~ door pietboon op 07/03/2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: