Kijkcijfers National Geographic, FOX en 24 Kitchen

KPN verwijdert vanaf 1 juni onder andere National Geographic, FOX en 24 Kitchen. Heeft KPN gelijk als ze stellen dat er weinig animo is voor deze zenders.

Hier de prime-time kijkcijfers voor donderdag 11 april 2019. Om te huilen. En dit is voor heel Nederland, niet alleen KPN.

Bron: SKO

~ door pietboon op 12/04/2019.

3 Reacties to “Kijkcijfers National Geographic, FOX en 24 Kitchen”

  1. […] dat ze minder willen betalen dan in eerdere jaren. Het enige dat KPN naar buiten brengt is dat er weinig kijkers zijn voor de zenders waarover wordt onderhandeld. FOX staat dus met de rug tegen de muur en heeft geen andere optie dan […]

  2. Bij mij: National Geographic en/of National Geographic Wild? Bijna iedere avond. SBS? nooit. RTL? nooit. Ned.1? soms. Ned.2? soms. Ned.3? soms. Discovery? Regelmatig. Discovery Science? vaak. Hoe ze verder allemaal heten? nooit, zelden of af en toe.

  3. Er staat niet duidelijk bij, om welke Fox zender(s) het gaat. Gaat het alleen om het open kanaal van Fox of ook om de betaalzenders van Fox Sports? Gaat het alleen om het open kanaal, dan ken ik iemand die er veel belang bij heeft. Hij heeft veel belang bij de samenvattingen van de Keuken Kampioen Divisie, enz. Gaat het ook om de betaalzenders van Fox Sports, dan overweeg ik om al voor 1 juni over te stappen van KPN naar Ziggo. Ik moet er wel bijzeggen, dat Fox Sports Eredivisie en Fox Sports Internationaal samen bij Ziggo ca 10 euro duurder zijn dan bij KPN. Dus, om welke Fox zender(s) gaat het?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: